ISO 45001

ISO 45001

ISO, tüm dünyada kuruluşların çalışan güvenliğini iyileştirmesine, işyeri risklerini azaltmasına ve daha iyi, daha güvenli çalışma koşulları oluşturmasına yardımcı olacak bir standart geliştirmiştir. Her gün 7.600’den fazla kişi işle ilgili kazalar veya hastalıklar nedeniyle ölüyor; bu da her yıl 2,78 milyonun üzerindedir. Mesleki yaralanma ve meslek hastalıklarının yükü hem işverenler hem de genel olarak ekonomi açısından oldukça ciddi olup, erken emeklilik, personel yokluğu ve artan sigorta primlerinden kaynaklanan kayıplara yol açmaktadır.

ISO 45001 nedir?

ISO 45001, iş sağlığı ve güvenliği konusunda uluslararası kabul görmüş bir standarttır. Her türlü kuruluşun kanıtlanabilir şekilde sağlam bir iş sağlığı ve güvenliği performansı ortaya koymasına yardımcı olmak için mevcuttur.

Neden sertifika almalı?

ISO 45001, şirketlerin çalışma ortamınıza giren herkesi (müşteriler, personel ve yükleniciler) koruyan sağlık ve güvenlik sistemlerini uygulamaya odaklanmasını sağlar. OHS, iş sağlığı ve güvenliği (İSG) yönetim sistemlerine yönelik uluslararası bir standarttır. Kuruluşların iş sağlığı ve güvenliği yönetimini kurmaları, uygulamaları, sürdürmeleri ve sürekli iyileştirmeleri için bir çerçeve sağlar. ISO 45001’in temel amacı, işyerinde yaralanma, hastalık ve ölümleri önlerken çalışanların ve diğer paydaşların refahını sağlamaktır.   Gururla sunarız ki ATC International şirketi, benzersiz deneyim ve uzmanlıkla, OHS belgelendirme ve denetim hizmetleri sunmaktadır. İş sağlığı ve güvenliği yönetimi konusunda saygın ve güvenilir bir kuruluş olarak, uzman ve deneyimli ekibimizle müşterilerimize eşsiz hizmetler sunuyoruz. Hizmetlerimiz, ISO 45001 standartlarına dayalı detaylı ve kapsamlı denetimleri içermektedir. Bu denetimler, iş sağlığı ve güvenliği yönetim sisteminizdeki güçlü ve zayıf yönleri belirlemenize ve iyileştirme fırsatlarını tanımlamanıza yardımcı olur. Hizmetlerimize güvenerek, denetim sürecinin etkili ve yapıcı bir kurumsal deneyime dönüşeceğinden emin olabilirsiniz. Müşteri ağımıza katılarak birçok avantajdan faydalanabilirsiniz. Bu, iş sağlığı ve güvenliği yönetimiyle ilgili kaynaklara erişim, alandaki en son haberler ve gelişmeler, ISO 45001 ile ilgili etkinliklere ve eğitimlere katılma imkanını içerir. Sizleri uzman ve dinamik müşteri ağımıza katılmaya davet etmekten gurur duyarız. Bize ulaşın ve başarıyla iş sağlığı ve güvenliği yönetimindeki başarılarınıza katkıda bulunmamıza güvenin. ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485 ve ISO 27001 denetim ve belgelendirme hizmetlerini de vermekteyiz.